Seværdigheder

Udover naturen findes der flere seværdigheder i nærområdet. Gå eks. en tur over i det hyggelige the-hus med alverdens lækkerier, eller nyd en pandekage efter en spadsertur i området, i Pandekagehuset. Malerklemmen ligger også i nærheden, og byder på restaurant, og i sæsonen mange besøgende motorcyklister.

Er du villig til at køre lidt længere, så er der rigtig mange muligheder:

Sporvognsmuseet
Nærmeste seværdighed, er Sporvognsmuseet som ligger i Bidstrup Skovene 10 km. væk. På museet der også udstillet gamle bybusser og trolleybusser, samt to gamle sporvognsremiser.

Sagnlandet Lejre
En anden seværdighed som virkelig er værd at besøge, er det historisk- & arkæologiske forsøgscenter i Lejre. Her kan man prøve en masse spændende ting, og se hvordan man levede for længe siden, absolut et besøg værd, særligt med børn.

Roskilde vikingeskibsmusseum
Endnu et sted hvor man også kan så et kig ind i fortiden er i Vikingehallen i Roskilde. Her kan man bl.a. se hvordan de gamle vikingeskibe er lavet, med datidens værktøj, og udstillinger huser også flere fund af skibe der er gjort i området omkring museet.

Ledreborg slot
En smuk seværdighed, som ligger blot 1,5 km. fra Sagnlandet Lejre, er Ledreborg Slot, som er en gammel herregård opført i midten af 1700-tallet.

Mosehuset (100 m fra campingen)

Tag en køretur til stedet, hvor de hyggelige, gamle huse ligger side om side i ét af Sjællands smukkeste landskaber. Stemningen af nostalgi når helt i top, når du dufter og ser Mosehusets smagfulde udvalg.

Vi har mere end 250 teblandinger. Luksuskaffe og chokolade. Vin og krydderier. Bolsjer og sukkerfrit slik. Spændende brugskunst. Nisser på loftet hele året og et stort udvalg af nostalgiske glansbilleder, påklædningsdukker, lækre sæber og meget andet, du ikke finder andre steder.