bad

Faciliteter

 • Toiletter og bad (også afløb til kemiske toiletter)
 • Vaske-køkken med varmt vand og vaskemaskine
 • Udendørs terrasse med overdækning og stor grill
 • Kæledyr er tilladt efter aftale
 • Fri benyttelse af bålplads
 • Fri afhentning af brænde i skoven
 • Sauna
 • Indkøbsmuligheder

  Få dine varer leveret direkte med nemlig.com

  Fakta, Netto & Spar indenfor 10 min kørsel


  Mosehuset:

  Tag en køretur til stedet, hvor de hyggelige, gamle huse ligger side om side i ét af Sjællands smukkeste landskaber. Stemningen af nostalgi når helt i top, når du dufter og ser Mosehusets smagfulde udvalg.

  Mosehuset har mere end 250 theblandinger. luksuskaffe og chokolade. Vin og krydderier samt bolsjer og sukkerfrit slik. Spændende brugskunst. Nisser på loftet hele året og et stort udvalg af nostalgiske glansbilleder, påklædningsdukker, lækre sæber og meget andet, du ikke finder andre steder.

  Mosehuset.dk
  natur

  Aktiviteter i området

  Udover naturen findes der flere seværdigheder i nærområdet. Gå eks. en tur over i det hyggelige the-hus med alverdens lækkerier, eller nyd en pandekage efter en spadsertur i området, i Pandekagehuset. Malerklemmen ligger også i nærheden, og byder på restaurant, og i sæsonen mange besøgende motorcyklister.

  Er du villig til at køre lidt længere, så er der rigtig mange muligheder:

  Sporvognsmuseet

  Nærmeste seværdighed, er Sporvognsmuseet som ligger i Bidstrup Skovene 10 km. væk. På museet er der også udstillet gamle bybusser og trolleybusser, samt to gamle sporvognsremiser.

  Sporvejsmuseet.dk

  Sagnlandet Lejre

  En anden seværdighed som virkelig er værd at besøge, er det historisk- & arkæologiske forsøgscenter i Lejre. Her kan man prøve en masse spændende ting, og se hvordan man levede for længe siden, absolut et besøg værd, særligt med børn.

  Sagnlandet.dk

  Roskilde vikingeskibsmusseum

  Endnu et sted hvor man også kan så et kig ind i fortiden er i Vikingehallen i Roskilde. Her kan man bl.a. se hvordan de gamle vikingeskibe er lavet, med datidens værktøj, og udstillingen huser også flere fund af skibe der er gjort i området omkring museet.

  vikingeskibsmuseet.dk

  Ledreborg slot

  En smuk seværdighed, som ligger blot 1,5 km. fra Sagnlandet Lejre, er Ledreborg Slot, som er en gammel herregård opført i midten af 1700-tallet.

  ledreborg.dk
  skovsti