campingvogn

Vores historie

Vores lille idylliske plads ligger godt 10 km. fra Ringsted. Pladsen ligger i et område hvor man i krigstiden gravede tørv, hvilket er grunden til, at der i dag er et stort antal små søer og vandløb, i alt omkring 70.

Selve pladsen er inddelt i 2-3 store områder, samt nogle ekstra små plateauer rundt omkring, hvor man kan ligge. Enkelte pladser endda helt ned til en lille sø. På pladsen er der desuden en bålplads, som man frit kan benytte, brænde kan hentes i den nærliggende skov. Støj fra motorvejen kan anes i det fjerne, men overdøves som regel af fuglekvidder og bladenes raslen i træerne.

Ejer, Michael Farnø, har renoveret en del på pladsen i vinteren 2004-05, men har til hensigt at drive pladsen videre som et ste hvor man kan bebo sig helårligt.

sø

Naturen

Hvis man vil ud og opleve naturen ved Corona Camping er mulighederne gode. I forlængelse med pladsen ligger et stort skov- og moseområde, med et vidt forgrenet net af stier. Når man går på stierne føler man sig som hensat til an anden verden.

På pladsen har vi vores egen private skov, hvor naturen er fredet, og får lov til at gro fri. Græsset på pladsen bliver til gengæld jævnligt slået. Når man går under skovens vegetation, hører man konstant knasende lyde inde fra skovbunden, hvilket vidner om et rigt dyreliv.

Besøger du os i starten af maj, kan du blandt andet opleve nattergalens sang. Derudover er der mulighed for at fiske i vores store sø inde i skoven. Bevæger man sig lidt længere væk fra pladsen, ca. 10 km. mod nordvest, findes Bidstrup Skovene som ligesom området omkring campingpladsen, er utrolig rige på vandhuller og små bække.

Har du brug for en badetur, ligger den krystalklare badesø blot 1 minuts gå gang fra pladsen.